تاریخچه پیلاتس جهان
تاریخچه پیلاتس در جهان مربوط به سال 1926 است. توسط شخصی بنام جوزف هوبرتوس پیلاتس ابداع و روی کار آمد. پیلاتس در 9 دسامبر 1883 در دوسلدولف آلمان بدنیا آمد. او شخصی بود که از کودکی دچار بیماری هایی چون راشیتیسم (نرمی استخوان)، آسم و تب رماتیسمی بود. این مشکلات جوزف تا حدی بود که دکتر ها از او قطع امید کرده بودند و می گفتند که او عمر کوتاهی دارد. جوزف با وجود مشکلات جسمی و عدم قدرت بدنی توانست در سن 14 سالگی با اراده قوی به بازسازی بدن خود بپردازد.
شروع جنگ جهانی اول، جوزف در اردوگاه های ارتش انگلیس به آموزش دفاع شخصی و فیتنس مشغول بود و همچنین در بهبودی سربازان زخمی نقش موثری داشت. و با آموزش تمرینات ورزشی توانست سلامتی آنها را باز یابد. پس از این دوران به کشورش بازگشت و دفاع شخصی را این بار به ارتش آلمان آموخت.
پس از جنگ جهانی اول او تصمیم گرفت به ایالات متحده آمریکا سفر کند و به دنبال تغییر زندگی خود برآید. در این میان او با زنی به نام کلارا آشنا شد که مربی مهدکودک بود و از بیماری آرتروز رنج می برد. هر دوی آنها تصمیمات مشابهی در زمینه سلامت و تناسب اندام بودند که در ادامه این تشابه فکری آنها یک موسسه در نیویورک براساس علم کنترولوژی تاسیس نمودند که این مکان به عنوان اولین استودیوی پیلاتس در جهان بود.
هر دو به طور مداوم و مستمر در حال آموزش دادن به مراجعین باشگاه بودند در ابتدا اکثر مراجعین ورزشکاران رشته بوکس بودند و پس از آن بالرین هایی که در اثر وجود آسیب های جدی به این موسسه مراجعه نمودند. همچنین ژیمناست ها و قهرمانان ورزشی نیز از تمرینات پیلاتس به عنوان یک روش تمرینی مکمل استفاده می کردند.
پایه و اصل تمرینات کنترولوژی بر روی تشک ایجاد شد و در طول زمان با وسایل و تجهیزات دیگر گسترش یافت. جوزف هرگز فکر نمی کرد که اصول و رویکردی که در پیش دارد روزی به خود و سایر مردم جهان کمک کند و بتواند گامی موثر در جهت پیشبرد سلامت و تناسب اندام مردم جهان به صورت پدیده ای چشم گیر باقی بماند.
او با توجه به ناهنجاری های قامتی و اسکلتی که داشت به طور جدی به بازیابی و سلامت ساختار بدنی خود پرداخت و بر ضعف هایش چیره گشت و در این راه با آموزش و کسب تجربه در رشته های ورزشی چون یوگا، ژیمناستیک، دفاع شخصی، هنر های رزمی، باله، وزنه برداری، اسکی و حرکات آکروباتیک در سیرک به خوبی درخشید. همچنین با بدست آوردن فیزیولوژی و تناسب اندام، موفق به ایجاد سیستم و رویکردی موثر به نام علم کنترلوژی شد.
در سال 2007 گروهی از مدرسین برجسته و نسل اول شاگردان ایشان تصمیم به تشکیل اتحادیه میراث ماندگار و کنفداسیون جهانی پیلاتس گرفتند.
در حال حاضر پیلاتس جهان تحت نظر دو ارگان رسمی فعالیت دارد: 1- میراث ماندگار 2- کنفدراسیون پیلاتس جهان
در سال 2018 با تلاش و درخواست کتبی هیات رئیسه کنفدراسیون پیلاتس، رشته پیلاتس به عنوان عضو رسمی تفیسا (فدراسیون جهانی ورزش برای همه) و نماینده و مسئول هماهنگی و عضویت در تفیسا تا سال 2027 بر عهد نایب رئیس اول ایمان متقیان نژاد از ایران قرار گرفت .